Afscheid nemen bestaat niet

Willemijn en Angelique bij het afscheid

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vorige week was het dan echt tijd om het bikkeljaar af te sluiten. Eerst had ik een evaluatie met Esther Duller van de Bart de Graaff Foundation en Angelique van der Wal van ArrangeGroup. We waren erg tevreden over het proces van het afgelopen jaar en sloten het jaar dan ook met voldoening af. Daarna was er een borrel bij ArrangeGroup. Het was een leuk afscheid, en tegelijkertijd een mooie vooruitblik naar de toekomst. Natuurlijk is ons afscheid niet definitief. We blijven contact houden.

Speechen en cadeaus

Ik vond het heel bijzonder dat we zo met elkaar konden samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Ik heb het heel erg gewaardeerd dat de mensen speciaal voor mij gekomen zijn. Samen met Angelique hield ik een korte speech. Hierin vertelden we hoe het hele proces is gegaan en hoe blij we zijn met de samenwerking. Ook deelde ik wat ik doe met TipanTekst en dat ik uitzie naar veel mooie opdrachten. Ik gaf cadeaus en kreeg ook veel mooie cadeaus. Het was echt een shine-momentje. 

Bedankt BGF en AG

Via deze weg wil ik de Bart de Graaff Foundation en ArrangeGroup nogmaals heel erg bedanken voor deze mooie kans. Ik zie de toekomst van TipanTekst vol passie en verwachting tegemoet. 

Laatste blog via ArrangeGroup

Mijn volgende blog is niet meer te lezen via de site van ArrangeGroup, maar via mijn eigen website op www.tipantekst.nl. Je kunt me uiteraard ook blijven volgen via mijn social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Twitter. We houden contact.

Andere artikelen

Interview bij Radio509

Het luisterboek van ‘De fantastische slurf’ heb ik in de studio van Radio509 opgenomen. In dit interview bij Radio509 hoor je hier meer over en

TipanTekst - Abke-Edith-met-dieren
Braille

Hoe is het nu met Houd Je Haaks?

Hoe is het nu met Houd Je Haaks? “We houden ons zeker haaks”, zegt Edith trots. “We hebben een behoorlijke klantenkring en er zijn al