Algemene voorwaarden webshop TipanTekst 

Hier lees je de algemene voorwaarden die gelden voor de webshop van TipanTekst. Voor andere diensten van TipanTekst gelden andere algemene voorwaarden. Deze voorwaarden lees je niet op de website, maar stuur ik mee met een offerte.  

Copyright  

Het copyright van het prentenboek ligt bij Willemijn Kloosterman en Hanneke Kloosterman-van den Belt. Het copyright van het luisterboek lift bij Willemijn Kloosterman. Het is niet toegestaan om het prentenboek en/of luisterboek te kopiëren, er inhoud aan toe te voegen, of voor iets anders te gebruiken dan voor eigen gebruik.  

Bestelling annuleren 

Als je een bestelling geplaatst en betaald hebt, is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Mocht je een bestelling gedaan hebben en deze niet betaald hebben, dan zal ik de bestelling annuleren. Wanneer de bestelling betaald is, neem ik de bestelling verder in behandeling.  

Leverings- en retourbeleid webshop TipanTekst

Verzendkosten 

Onderstaande tarieven gelden voor klanten in Nederland. Voor klanten uit andere landen gelden andere tarieven. Voor het versturen van 1 of 2 prentenboeken betaal je € 4,15 verzendkosten. Vanaf 3 prentenboeken betaal je € 6,95 verzendkosten. Deze tarieven zijn afhankelijk van de tarieven van PostNL. Mocht PostNL de tarieven wijzigen, dan wijzigen de verzendtarieven ook.  

Bij een pakket van 10 of meer boeken, zal ik dit extra verzekeren of aangetekend versturen. Deze kosten breng ik dan ook in rekening.  

Betaalwijze

Klanten binnen Nederland kunnen via de webshop met iDEAL betalen. Voor klanten in het buitenland is dit niet mogelijk. Voor hen maak ik een factuur. Zodra de factuur betaald is, zal ik het boek/de boeken verzenden. 

Verzendtermijn en verzendmethode  

De prentenboeken worden binnen vijf werkdagen verstuurd. De verzending vindt plaats door PostNL. Wanneer het verzendlabel is aangemaakt, ontvang je in je mail een track & tracecode, zodat je het pakket kunt volgen. Daarna is de leveringstermijn afhankelijk van PostNL.  

Het is ook mogelijk om de prentenboeken in Zwolle op te halen. Wanneer je het prentenboek wilt ophalen, maken we hier samen verdere afspraken over.  

Het luisterboek is een digitaal bestand. Wanneer de bestelling en betaling binnen zijn, ontvang je een link, zodat je het luisterboek kunt downloaden.

Schade of product niet ontvangen 

Neem bij schade aan het boek altijd eerst contact op. De contactgegevens staan vermeld op de website. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. Als er geen schade aan het boek is, is het niet mogelijk om het boek te retourneren.  

Heb je een bestelling geplaatst, maar niets ontvangen? Neem dan ook contact op. Mocht via de track & tracecode blijken dat het prentenboek/de prentenboeken niet zijn geleverd, dan stuur ik eenmalig een nieuw exemplaar/nieuwe exemplaren naar je op.

Scroll naar boven