Go, go, go – nieuwe website TipanTekst online

Willemijn Kloosterman

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het is een tijdje stil geweest vanaf mijn kant. Dit betekent echter niet dat ik stilgezeten heb. Samen met Joyca Kuijpers van Planet Webdesign heb ik hard gewerkt aan de nieuwe website van TipanTekst. Met trots wil ik laten weten dat de nieuwe website, www.tipantekst.nl, online staat.

Schrijven van teksten

Het maken van de website begon met het schrijven van teksten. Ik schreef verschillende artikelen, die je kunt lezen in mijn portfolio. Ik vond het bijzonder om mensen te interviewen en op deze manier woorden te geven aan sociaal ondernemen. Naast deze artikelen schreef ik de webteksten voor TipanTekst. Het leuke is dat ik daarna voor verschillende opdrachtgevers ook hun webteksten heb geschreven.

Nieuwe huisstijl

Tegelijkertijd wilde ik een hele nieuwe huisstijl voor TipanTekst. Kracht Concept & Creatie heeft mij hier enorm bij geholpen en heeft mijn nieuwe huisstijl ontwikkeld. Dat was best een uitdaging, omdat ik het resultaat niet kon zien. Alles moest dus aan mij in woorden worden uitgelegd. Dat is goed gelukt en ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe huisstijl.

Alt-teksten

De foto’s op mijn website hebben wij voorzien van een omschrijving, ook wel alt-teksten genoemd. Hoewel ik de foto’s dus niet kan zien, kan ik wel lezen wat er op de foto’s staat.

Ontwerp website

Een website bestaat voor mij uit tekst. Een tekst die is opgebouwd uit kopjes en linkjes. Het ontwerp zie helaas niet en daarom was het voor mij best een uitdaging om te ontdekken hoe ik mijn website wilde ontwerpen. Mijn mentor bij ArrangeGroup, Angelique van der Wal, heeft mij veel verteld over het ontwerp van een website. Daarna ben ik in contact gekomen met Joyca Kuijpers van Planet Webdesign. Door het invullen van een vragenlijst liet ik mijn wensen voor een website weten. Nadat Joyca het ontwerp had gemaakt, legde zij mij telefonisch uit hoe de website eruit zag. Hierdoor vormde ik mij een beeld van de website. Het is een mooie website geworden waar ik enorm trots op ben.

Bloggen via mijn eigen website

Nog een laatste borrel en dan zit het bikkeljaar erop. Ik zal nog een laatste blog schrijven via de website van ArrangeGroup en daarna zal ik verder bloggen via mijn eigen website. Ook via social media kun je mij blijven volgen. En uiteraard sta ik altijd open voor een leuke nieuwe opdracht.

Andere artikelen

Interview bij Radio509

Het luisterboek van ‘De fantastische slurf’ heb ik in de studio van Radio509 opgenomen. In dit interview bij Radio509 hoor je hier meer over en

TipanTekst - Abke-Edith-met-dieren
Braille

Hoe is het nu met Houd Je Haaks?

Hoe is het nu met Houd Je Haaks? “We houden ons zeker haaks”, zegt Edith trots. “We hebben een behoorlijke klantenkring en er zijn al