Je Zal Het Maar Hebben

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben geef ik je een inkijkje in mijn leven. Jurre Geluk komt bij mij thuis. Nadat we serieus hebben gepraat, maar ook zeker hebben gelachen, gaan we verschillende leuke dingen doen. Zo gaan we naar mijn mentorbedrijf, arrangeGroup, gaan we kleding kopen en spelen we een potje showdown. Uiteraard vertel ik over TipanTekst. Deze aflevering staat namelijk speciaal in het teken van de Bart de Graaff Foundation. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw deze aflevering.

 

Andere artikelen

Interview bij Radio509

Het luisterboek van ‘De fantastische slurf’ heb ik in de studio van Radio509 opgenomen. In dit interview bij Radio509 hoor je hier meer over en

TipanTekst - Abke-Edith-met-dieren
Braille

Hoe is het nu met Houd Je Haaks?

Hoe is het nu met Houd Je Haaks? “We houden ons zeker haaks”, zegt Edith trots. “We hebben een behoorlijke klantenkring en er zijn al