Je Zal Het Maar Hebben

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben geef ik je een inkijkje in mijn leven. Jurre Geluk komt bij mij thuis. Nadat we serieus hebben gepraat, maar ook zeker hebben gelachen, gaan we verschillende leuke dingen doen. Zo gaan we naar mijn mentorbedrijf, arrangeGroup, gaan we kleding kopen en spelen we een potje showdown. Uiteraard vertel ik over TipanTekst. Deze aflevering staat namelijk speciaal in het teken van de Bart de Graaff Foundation. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw deze aflevering.

 

Andere artikelen

Willemijn en Angelique bij het afscheid
Blog

Afscheid nemen bestaat niet

Vorige week was het dan echt tijd om het bikkeljaar af te sluiten. Eerst had ik een evaluatie met Esther Duller van de Bart de