Leverings- en retourbeleid

Hier lees je het leverings- en retourbeleid. Dit geldt voor de producten van de webshop van TipanTekst.

Verzendkosten

Voor het versturen van één, of twee prentenboeken, betaal je € 4,10 verzendkosten. Vanaf drie prentenboeken betaal je € 6,75 verzendkosten. Deze tarieven zijn afhankelijk van de tarieven van PostNL. Mocht PostNL de tarieven wijzigen, dan wijzigen de verzendtarieven ook.

Verzendtermijn en verzendmethode

De prentenboeken worden binnen vijf werkdagen verstuurd. De verzending vindt plaats door PostNL. Wanneer het verzendlabel is aangemaakt, ontvang je in je mail een track & tracecode, zodat je het pakket kunt volgen. Daarna is de leveringstermijn afhankelijk van PostNL.

Het is ook mogelijk om de prentenboeken in Zwolle op te halen. Wanneer je het prentenboek wilt ophalen, maken we hier samen verdere afspraken over.

Het luisterboek is een digitaal bestand. Wanneer de bestelling en betaling binnen zijn, ontvang je een link, zodat je het luisterboek kunt downloaden.

Schade of product niet ontvangen

Bij schade aan het boek, kun je het boek op eigen kosten, binnen 1 week, retourneren. Ik zorg dan voor een nieuw exemplaar. Als er geen schade aan het boek is, is het niet mogelijk om het boek te retourneren.

Mocht middels de track & tracecode blijken dat het prentenboek/de prentenboeken niet zijn geleverd, dan stuur ik eenmalig een nieuw exemplaar/nieuwe exemplaren naar je op.