Over TipanTekst

Wie is TipanTekst?

Mijn naam is Willemijn. Samen met mijn man, twee kinderen en geleidehond woon ik in Zwolle. Vanaf mijn geboorte ben ik blind. Ik lees braille op mijn brailleregel en maak gebruik van braille en spraaksoftware op mijn computer. Mijn motto is: ‘wie zijn beperkingen kent, heeft ongekende mogelijkheden’.

Van jongs af aan hield ik van verhalen schrijven. Als we op school een opstel moesten maken, genoot ik daarvan. Ik deed ook mee met verhalenwedstrijden en won daar verschillende prijzen mee.

In 2016 besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken en als zelfstandig tekstschrijver en redacteur aan de slag te gaan. Hiervoor volgde ik uiteraard de benodigde schrijfcursussen.

Graag help ik je om je teksten tot in de puntjes te verzorgen. Als jij blij bent met je tekst, ben ik dat ook. Goed luisteren en de kern uit een verhaal halen, geeft mij veel voldoening. Als ik in een interview kan weergeven wat iemand wil zeggen, is dat iets heel moois.

Deadlines neem ik graag ruim, zodat ik zeker weet dat ik de afspraak na kan komen. Ik neem het leven graag met een vleugje humor. Zonder humor is het leven als een krentenbol zonder krenten, leeg en zonder smaak.

Er valt vast nog veel meer te vertellen over mij, maar ik houd het hier even bij. Ik zie uit naar een mooie samenwerking.

Wil je meer weten over mijn opleiding en werkervaring? Kijk dan even op LinkedIn.

Icoon van een vrouw die braille leest