Verbeteren en corrigeren van teksten

Herken je dat? Je hebt een tekst geschreven, maar de zinnen lopen niet helemaal goed. Ook vermoed je dat er nog heel wat spelfouten in staan. Ik corrigeer en redigeer je teksten en zorg dat er staat wat jij wilt. Hierbij kan het gaan om korte teksten, maar ook om hele boeken.

Icoon van een document met tekst met daarvoor een vergrootglas

Werkwijze

Van tevoren spreken wij af wat je wilt dat ik met je tekst doe. Wil je bijvoorbeeld dat ik zinnen herschrijf of wil je graag dat ik alleen de spel- en grammaticafouten uit je tekst haal?

Hoe wil je dat ik de correcties aanbreng? Wil je dat ik de verbeteringen zelf in de tekst aanpas of wil je zelf kunnen zien wat ik gewijzigd heb?

Als de afspraken duidelijk zijn, stuur je de tekst per mail naar mij op. Als ik de tekst heb gecorrigeerd of geredigeerd, mail ik de tekst naar je. Wil je nog iets wijzigen? Dan pas ik dit voor je aan.

Tarief

Het tarief is in overleg. Wanneer je zinnen wilt laten herschrijven, kost dat meer tijd dan dat je bijvoorbeeld alleen de spelfouten uit de tekst wilt hebben. Als je toch een indicatie wilt, kun je uitgaan van een tarief van 5 cent per woord. Dit is exclusief 21% btw.