Schrijven van ervaringsverhalen

Inclusie van mensen met een beperking vind ik heel belangrijk. Inclusie gaat niet alleen over meedoen, maar vooral om erbij horen. Door ervaringsverhalen te schrijven, komt er bewustwording bij de lezer. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik ervaringsverhalen geschreven. In mijn portfolio kun je er een aantal lezen.

Wil je liever een ervaringsverhaal over een ander thema? Ik heb een brede interesse, dus neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Icoon van een man in een rolstoel die een andere man een high five geeft

Werkwijze

Voor het schrijven van ervaringsverhalen neem ik interviews af. De interviews zijn meestal telefonisch. Voorafgaand aan het interview bereid ik een aantal vragen voor. Als je dit prettig vindt, kan ik de vragen van tevoren opsturen. Nadat ik het interview heb uitgewerkt, stuur ik het artikel altijd eerst voor feedback naar de geïnterviewde, zodat ik nog wijzigingen kan doorvoeren.

Tarief

Het tarief voor het schrijven van de ervaringsverhalen is in overleg. Meestal reken ik een prijs van € 60,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Het is ook mogelijk om hier een projectprijs van te maken. Dit betekent dat ik vooraf een inschatting maak van het aantal uren dat ik ermee bezig ben en dat we van tevoren een vaste prijs afspreken.

Icoon mensen tussen verschillende soorten vraagtekens