Schrijven van webteksten

Herken je dat? Je hebt een website, maar de teksten weerspiegelen niet wat je te zeggen hebt. Je weet wel wat je wilt zeggen, maar je vindt het lastig om de juiste woorden te vinden. Ik help je graag met het schrijven of herschrijven van je webteksten. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik webteksten geschreven.

Wibi Massage
Lees verder
Willemijn is een hele goede tekstschrijver. Ze is zeer betrouwbaar en ze werkt heel professioneel. Willemijn luistert goed naar de wens van de klant. Ik vond de communicatie met Willemijn erg prettig. Als je wilt zien wat ze voor mij heeft betekent, kijk dan op www.wibimassage.nl. Ze is een aanrader voor ieder die teksten wil laten schrijven. Ik laat mijn teksten de volgende keer weer zeker door Willemijn schrijven.
Tekening van een vulpen
Icoon van een vrouw die braille leest

Werkwijze

Allereerst gaan we in gesprek over wat jij wilt zeggen met je website. Belangrijke vragen hierbij zijn:

  • Wie ben jij?
  • Wat wil je de lezers vertellen?
  • Wat doe je?
  • Waarom doe je dat?
  • Wie is je doelgroep?
  • Heb je ervaringen van andere opdrachtgevers die je hier kunt delen?
  • Zijn er specifieke woorden waarop je gevonden wilt worden?

 

Aan de hand van dit gesprek maak ik een eerste opzet. Als ik toch nog informatie nodig heb, dan vraag ik je hiernaar. Ik stuur de opzet naar je toe, zodat je feedback kunt geven hierop. Wil je nog iets veranderen of iets toevoegen? Eventuele veranderingen verwerk ik in de tekst. Meestal zijn de teksten dan klaar, maar het kan ook zijn dat je nog graag wat zaken anders wilt. Dan pas ik dit aan.

Tarief

Het tarief voor het schrijven van de webteksten is in overleg. Meestal reken ik een prijs van € 60,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Het is ook mogelijk om er een projectprijs van te maken. Dit betekent dat ik vooraf een inschatting maak van het aantal uren dat ik bezig ben met de website en dat we van tevoren een vaste prijs afspreken.

Icoon van een man in een rolstoel die een andere man een high five geeft