Yes, I did it!

Willemijn achter haar laptop

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ik heb het gedaan! De teksten voor mijn ondernemingsplan zijn af. Nu nog het financiële gedeelte afronden en dan is het hele plan klaar. Ik ben blij met en trots op het resultaat. Graag deel ik met jullie een klein deel van mijn plan. En wat is er mooier om te delen, dan mijn eigen, persoonlijke motivatie? 

 

Hoe het begon 

Van jongs af aan houd ik mij bezig met het schrijven van teksten. Een aantal keren heb ik een prijs gewonnen met een verhaal dat ik schreef. Ook volgde ik verschillende cursussen, zoals:  schrijven voor het web bij NTI, zakelijk schrijven bij De Schrijfschool en ook een kortere cursus schrijf je stad, eveneens bij De Schrijfschool. Ik besloot om van mijn hobby mijn werk te maken. 

 

Stimulerende omgeving 

Door mijn werk als tekstschrijver en redacteur kan ik een steentje bijdragen aan de maatschappij. Vanaf mijn geboorte ben ik blind. Ik ben altijd naar reguliere scholen gegaan. Ik leerde braille op de basisschool, op hetzelfde moment dat de andere leerlingen leerden lezen en schrijven. Ik kon goed meekomen op school. Mijn omgeving stimuleerde mij enorm en hielp mij om de aanpassingen die ik nodig had te realiseren. 

 

Drempels wegnemen 

Toen ik mijn diploma’s op zak had, ging ik op zoek naar een baan. Hierin kwam ik veel drempels tegen. Dit bleek niet alleen voor mij te gelden, maar voor veel mensen met een beperking. Met mijn teksten en mijn redactiewerk wil ik drempels wegnemen, zodat mensen met een beperking kunnen participeren op de arbeidsmarkt. 

 

Hoe gaaf is dat! 

Binnenkort mag ik mijn ideeën pitchen op een event over leiderschap! Hoe gaaf is dat! Ik zal jullie later vertellen over het event en hoe mijn pitch is gegaan. Ben je benieuwd? In een volgend artikel vertel ik hier meer over. 

Andere artikelen

Interview bij Radio509

Het luisterboek van ‘De fantastische slurf’ heb ik in de studio van Radio509 opgenomen. In dit interview bij Radio509 hoor je hier meer over en

TipanTekst - Abke-Edith-met-dieren
Braille

Hoe is het nu met Houd Je Haaks?

Hoe is het nu met Houd Je Haaks? “We houden ons zeker haaks”, zegt Edith trots. “We hebben een behoorlijke klantenkring en er zijn al